AKEF Yabancı Dil Sınavı

27.04.2016

01/04/2016 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında ve Resmi Gazetede yayımlanan Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi “Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı ”,  “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı”,”Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı ”,” İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı”, “Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı” ve  “Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı” Yardımcı Doçent kadrosuna müracaat eden adayların yabancı dil sınavı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde yapılacaktır.

Tarih: 02 Mayıs 2016 Pazartesi

Saat: 11:00