Diş Hekimliği Fakültesi

Tele-Triaj - Çocuk Diş Hekimi Danışma Hattı

Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı hizmetleri, pandemi süresince koruyucu önlemler çerçevesinde yeni normal düzende hizmet vermeye başlamıştır. Diş ağrısı çoğu zaman kapsamlı bir tedavi gerektirmekle beraber bazen basit tavsiyeler bile faydalı olabilmektedir. Telefonla ön muayene durumun aciliyetinin anlaşılması ve bu aciliyete göre hastanedeki yoğunluğun randevulara yayılmasını sağlar. Böylece pandemi süresince tedavi gerektirmeyecek ya da tedavisinin ertelenmesi uygun olan hastalarımızın kalabalıktan ve bulaş riskinden korunması mümkün olur.

• TELE-TRİYAJ sistemi ile 0-16 yaş Çocuk Diş Hekimliği hastalarımıza hizmet vermekteyiz.
  • 0-16 yaş hastalarımızın hastanemize başvurmadan önce telefonla ön muayene olması gerekmektedir. Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği kliniğine gelmeden Telefonla ön muayene için 0332 220 00 25 nolu telefonumuzu arayınız ve yönlendirmeleri takip ediniz.
  • Yönlendirmeler sonucunda tedavi acil veya gerekli ise diş hekiminizle görüşerek detaylı olarak bilgilendirileceksiniz.
  • Bu kapsamda Mesai Saatleri içerisinde bizi dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.
  • Doktorlarımız çocuklarınızın tüm diş sorunlarında gerekli tavsiyelerde bulunacaktır.

Evinizden diş hekiminize danışın yes

Telefonla çocuğunuzun ön muayenesini yaptırın yes

Tedavinizin aciliyetini öğrenin yes

Toplumda gereksiz teması önleyin yes