Diş Hekimliği Fakültesi
14.01.2019

​Fakültemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

 

Fakültemiz toplantı salonunda gerçekleşen törende Fakültemize dekan olarak atanan Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir görevi Prof. Dr. Yağmur Şener’den devraldı.
Fakültemiz toplantı salonunda düzenlenen programda Prof. Dr. Yağmur Şener “2013 Mart ayında kurucu dekan olarak atanmış olduğum Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2. dönem ile beraber 6 yıllık görevimizi tamamlayarak bayrak yarışını Prof. Ali Rıza Tunçdemir hocamıza devretmekteyim. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Konyamıza tercih edilen bir Diş Hekimliği Fakültesi kazandırmak üzere ekip halinde çaba sarf ettik. Burada bulunan tüm ekip arkadaşlarıma bu konuda bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Bu ekibin aynı şekilde Dekanlığa yeni atanan Ali Rıza Hocamıza da destek vereceğini ve bayrak yarışını en ileri seviyeye taşımaya gayret edeceğinden eminim” dedi.
Dekan Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir ise; “Öncelikle bana bu görevi tevdi eden Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu hocamıza teşekkür ederim. Yağmur Hocamız çıtayı çok yükseklere taşıyarak bayrak yarışını bize devretti. İnşallah bizde bu çıtayı daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Dekan Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir konuşmasının ardından Prof. Dr. Yağmur Şener’e Fakültemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdiminde bulundular.