Bilim ve Teknoloji AUM (BİTAM)
15.09.2022

TEBRİK: 2543 TÜBİTAK (Türkiye) - CNRST (Fas) İkili İşbirliği Projesi

2543 – Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Fas Ulusal Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi (CNRST) İkili İşbirliği Programı kapsamındaki “Modelling, Simulation & Experimental Production of InGaN based p-i-n Photovoltaic Solar Cell for Extensive Application in Atmospheric and Extreme Conditions” başlıklı proje önerisi kabul edilmiştir. Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (BİTAM) ile Université Hassan II, Casablanca (ENSAM) birimlerinde yürütülecek proje çalışmaları için proje  ekibi Doç.Dr. Yasin Ramazan EKER (yürütücü), Doç.Dr. Mücahit YILMAZ (araştırmacı) ve Dr.Öğr.Üyesi Veysel ÜNSÜR (araştırmacı) hocalarımızı tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.