Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğü
02.06.2022

TÜBİTAK ULAKBİM’den Tüm Üniversite Araştırmacılarına Kaynaklar

TÜBİTAK ULAKBİM, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla Türkiye’deki tüm üniversitelere onbinlerce dergi, binlerce e-kitap ve daha birçok kaynak türü içeren veri tabanları sağlamaktadır. Webinar’a katılın hem erişebileceğiniz içeriğe hem nasıl erişebileceğinize hem de pratik özelliklere dair bilgi edinin.

• Dünyanın önde gelen yayıncılarından derlenmiş 23.000’e yakın fazla tam metin dergiye erişim
  • eKitaplar, konferans bildirileri, SWOT analizleri, raporlar ve daha birçok doküman türünü kapsayan içerik
  • Tüm disiplinlerde en önemli alan ve atıf indekslerinde yer alan dergilerin tam metinleri.
    • Web of Science (AHCI, SCI, SSCI) ve Scopus
    • ATLA Religion Database®, ERIC®, Historical Abstracts™, MLA International Bibliography, APA PsycInfo®, Social Sciences Citation Index (SSCI)
    • AGRICOLA™, Biological Abstracts®, CAB Abstracts®, Chemical Abstracts, E.I. Compendex, GeoRef, Inspec®, MEDLINE
  • Pratik özellikler ve üretkenlik araçları: Hedefe yönelik kaynak tarama, kişisel klasör kullanımı, arama ve dergi hatırlatmaları oluşturma, otomatik olarak kaynakça oluşturma, vs.

Seçenek 2:

Tarih: 2 Haziran 2022, Perşembe
Saat: 15:30 – 16:30

Kayıt
*Kaydolduktan sonra katılım davetiyeniz e-posta olarak iletilecektir ve içerisinde webinara katılım bağlantınız yer alacaktır.