Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğü
16.05.2022

Reaxys Deneme Erişimi / Eğitim Toplantısı



Eğitim takvimi:
 
Reaxys  - www.reaxys.com – Erişim başlangıç: 16 Mayıs 2022 / Erişim bitiş: 3 Haziran 2022
Araştırmacıların ilgili kimya literatürü, geçerli bileşik özellikleri ve deneysel prosedürleri aramaya harcayacakları zamanın yarıya inmesine yardımcı olan son derece sezgisel ve sağlam bir veritabanıdır.
 
İlaç geliştirme, çevre sağlığı ve güvenliği çalışmaları ve malzeme bilimi dahil tüm kimya araştırmalarını desteklemesi için tasarlanmış olan Reaxys, en tecrübesizinden en tecrübelisine kadar tüm bilim insanları için yanıtlara giden en kısa yoldur.
 
  • Normalleştirilmiş madde - hedef ilginlik verileri ve kapsamlı farmakokinetik, etkinlik, toksisite, güvenlilik ve metabolik profillerle, ilaç geliştirmede erken buluş yapmayı destekleyen Reaxys Medisinal Kimya modülü
  • Marvin JS ve ChemDraw JS ile çizim yaparak tarama yapabilme, yerel dosyalarınızı Reaxys’e aktarabilme
  • Query Builder ile komplike araştırma sorguları oluşturabilme
  • Reaxys’e özgü indeks terimlerinin (ReaxysTree) yanı sıra biyomedikal veritabanı Embase’den sağlanan EMTREE farmakolojik ve tıbbi terimler (Bu indeks terimleri Elsevier’e özgüdür)
  • 105 patent ofisinden ve 170 IPC sınıfından patentlere erişim linki, patentlere ait istem ve abstraktlar. İngilizce dilinde olmayan tüm patentler için özetlerin, başlıkların ve istemlerin çevirisine erişim.
  • Erişiminize açık olmayan makale ve dokümanlardan sağlanan deneysel prosedür dahil birçok kritik bilgiye hızlı erişim