Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
13.01.2022

KAPSÜL Etkinliği

Üniversitemiz ve Mühendislik Fakültesi, Milli Teknoloji Hamlesine destek vermek, teknoloji alanında ülke geleceğine öncülük edecek çalışmaları planlamak ve sürdürmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde kurulan Kapsül Teknoloji Platformu ekibi ile NEÜ Bilişim Topluluğu katkılarıyla mühendislik fakültesi öğrencileri arasında bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda akademik gelişim amacında olan öğrencilere ve akademisyenlere Kapsül Teknoloji Ptatformu Operasyon ve Saha Koordinatörü Eray Eroğlu Kapsül’ün öğrencilere sağladığı imkanları, destek alanlarını ve projelerini anlattı.

Kapsül bünyesinde yer alan teknoloji takımlarına malzeme imkanı, atölye imkanı, ofis imkanı, eğitim imkanı ve mentor imkanı sağlandığından bahsetti. Kapsül bünyesinde bulunan Bistlab, Tasarım Laboratuvarı, Akıllı Şehirler Laboratuvarı, Project Laboratuvarı, Tasarım Teknolojileri Laboratuvarı üniverisete öğrencilerine açılacağını ve Kapsül programına özellikle mühendislik fakültesi öğrencilerinin başvurularını beklediğini dile getirildi.