Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
23.06.2020

Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Mezunlar Söyleşisi Gerçekleştirildi

Bilişim topluluğu olarak çeşitli alanlarda çalışmalar yürüten bilgisayar mühendisliği mezunlarını ağırladık. Söyleşiye kamu ve  özel sektörde çalışan, lisansüstü eğitime devam eden, akademik personel olarak çalışma yapan, bir çok farklı alandan tecrübeli insan katılarak deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda çalışan İhtisam Akto, bölümümüz araştırma görevlilerinden Ferda Nur Arıcı, Mepsan Petrol Cihazları A.Ş bünyesinde görev yapan Sena Çakmak, Adalet Bakanlığı'nda görev yapan Furkan Kaan Işık ve Kombassan Holding bünyesindeki MPG A.Ş'de görev yapan Talha Çelik katıldı. Bölümümüz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda katılımcılar ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

MS-2

MS-3