Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
22.09.2020

TUSAŞ - Senin Kariyer Yolun Stajyer Mühendis Programı

"TUSAŞ - Senin Kariyer Yolun Stajyer Mühendis Programı" ile ilgili ilan metni ve görsel aşağıda sunulmuştur. Programa başvurular 27 Eylül 2020 tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden yapılabilmektedir.

Beklenen gün geldi!

SKY Stajyer Mühendis Programı’na hemen başvurarak Türkiye’nin havacılık ve uzay geleceğini TUSAŞ ile birlikte inşa edebilirsin.

SKY Stajyer Mühendis Programı, üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin başvurabildiği, mühendislik pratiği ve farkındalığı sağlayan staj programıdır.

Profesyonel hayata hazırlanırken; sizi rakiplerinizden ileri taşıyacak fırsatlar sunan programımız sayesinde içinizdeki potansiyeli ortaya çıkartabilir, savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltmak için geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz milli projelere hem tanıklık edebilir hem de katkıda bulunabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://bit.ly/336ZIxR