Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Ağ Hizmetleri Birimi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ağ Hizmetleri Birimi Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinin ihtiyaç duydukları ağ altyapısının hazırlanması için gerekli çalışmaları yürüterek birimlere internet hizmeti sağlar.

Üniversite kapsamında Network cihazlarının kurulumunu ve bakımlarını yapar, ağın çalışma performansını izler.

Ağ sistemleri üzerinde yapılan tüm değişiklikleri düzenli olarak takip eder ve ağ sistemleri üzerinde belirlenmiş olan güvenlik prosedürlerini uygular, Kablolu ve Kablosuz ağ altyapısını planlar.

Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinin ihtiyaç duyduğu telefon hizmeti için gerekli santral kurulum ve bakımlarını yapar.

Üniversitemiz genelinde kamera sistemlerinin ihtiyaçlarını belirler ve sorunsuz çalışması için gerekli planlamayı yürütür.