Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
05.01.2017

NEU Mobil Uygulaması Yayında!

NEU Mobil Uygulaması yayında!
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yazılan ve  Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına uygun şekilde tasarlanan NEU Mobil uygulaması ile bir çok işlemi artık cep telefonunuzdan kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. NEU Mobil Uygulamasına Öğrenci Bilgi Sistemi entegre çalışması devam etmekte olup bu çalışma tamamlandığında öğrenciler sınav tarihlerine, sınav sonuçlarına ve notlarına NEU Mobil uygulama üzerinden de erişebileceklerdir.
NEU Mobil uygulamasını Android işletim sistemli telefonlar için https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.edu.konya.neumobil adresinden indirebilirsiniz.

NEU Mobil Uygulaması ile
*Üniversitemiz hakkında genel bilgi, tarihçe, vizyon, misyon,iletişim gibi bilgilere erişim
*www.konya.edu.tr sayfasında yayınlanan haber, duyuru ve etkinliklere erişim
*Üniversitemiz tarafından atılan tweetlere uygulama üzerinden erişim
*Yemekhane menüleri ile yemekhanelere navigasyon aracılığı ile yol tarifi
*Üniversitemiz sosyal medya hesaplarına erişim kısayolları
*Etkinlik Hatırlat ile etkinlikler ile ilgili alarm ve bildirim imkanı
*Akademik takvime erişim
*Uygulama içerisinden eposta erişimi
*Üniversitemiz hakkında talep ve şikayetlerinizi iletebileceğiniz talep formu
*Akademik/İdari birimlerin telefon adres ve web sitesi bilgileri ile birlikte navigasyon aracılığı
ile yol tarifi gibi bir çok özelliğe erişebilirsiniz.