Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
14.07.2015

Akademik Personelimizin Dikkatine

Sayın Akademik Personelimiz,

Yeni web sitemizin yayına girmesi ile birlikte altyapıda bazı değişikliklere gidilmiştir. Personel listesinin sürekli güncel olabilmesi için bilgiler personel otomasyonundan otomatik olarak çekilmeye başlanmıştır. Personellerimiz kadrolarının bulunduğu anabilim dalı altında otomatik olarak görüntülenecektir. Anabilim dalı görünmeyen veya yanlış bölüm altında görünen anabilim dallarıyla ilgili Bilgi İşlem Daire Başkanlığımıza bilgi verilmesi gerekmektedir.

Yeni web sitemizdeki özgeçmiş formatı ARBİS formatına uygun olarak geliştirilmiştir. Personellerimiz özgeçmiş bilgilerini ve resimlerini kendi şifreleri ile güncelleyebileceklerdir. Özgeçmiş bölümündeki dersler Öğrenci işleri Otomasyonundan otomatik olarak çekilmektedir. Onun dışındaki tüm alanlar yönetim paneli üzerinden düzenlenebilmektedir.

www.konya.edu.tr/admin sayfası üzerinden Tekşifre kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Sol taraftaki menüyü kullanarak gerekli bilgileri güncelleyebilirsiniz.

http://teksifre.konya.edu.tr adresinden Yeni şifre alabilir ve mevcut şifrenizi kendi belirleyeceğiniz bir şifre ile değiştirebilirsiniz.


Bilgi İşlem Daire Başkanlığı