Beden Eğitimi ve Spor Bölümü
03.05.2019

''TÜRK SPOR TARİHİ'' KONFERANSI DÜZENLENDİ

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından 29 Nisan Pazartesi günü saat 15.30'da Fakültemiz Konevi Amfisinde Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Özbay GÜVEN'in katılımlarıyla ''Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümlerinde Türk Spor Tarihi Dersinin Yeri ve Önemi'' konulu konferans düzenlenmiştir. Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda Prof. Dr. Özbay GÜVEN; Türk Spor Tarihinin önemine vurgu yapmış, Milli değerlerimizden, Geleneksel ve Ata Sporlarımızdan çeşitli örnekler vererek mensubiyet duygularını yeniden canlandırmış bu konunun önemine değinmiştir. Geçmişle olan bağlarızımın daha sıkı bir şekilde kurulmasını vurgulamıs öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.