Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
08.06.2022

Geleneksel Adalet Günleri’nde Katılımcılar Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı


Üniversitemiz Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından 'Geleneksel Adalet Günleri' etkinliği düzenlendi.

Programın açılışında konuşan Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erhan Örselli, böyle önemli bir etkinliğe katılan tüm konuşmacı ve öğrencilere teşekkür etti.
 
Etkinlikte, ‘Adalet’, ‘Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri’, ‘Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği’ başlığı ile 3 farklı oturum gerçekleştirildi.
 


Oturumlarda; Ereğli Adliyesi Cezaevi Savcısı Yunus Emre Yedikardeş, Ereğli Açık Cezaevi Müdürü Hasan Hüseyin Özdağ, Ereğli Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Keleş, Ereğli Adliyesi İcra Müdürü Mevlüt İnce, Ereğli Denetimli Serbestlik Müdürü Kenan Karabahçe ile Müdür Yardımcısı Erhan Delibaş, Avukat Çınar Olgun, Avukat İrem Nur Işık, Ereğli T Tipi Cezaevi İnfaz Koruma Baş Memuru Aslı Kaya, Konya İŞKUR Meslek ve İş Danışmanı Ramazan Yıldız, öğrencilere konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı.
 
Konuşmacıların bilgi ve tecrübelerinden istifade eden Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak bilgi sahibi oldu.