Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
11.10.2021

Üniversitemizin Düzenlediği Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti


Diş hekimliğindeki güncel ve yenilikçi yaklaşımların ele alındığı “Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çevrimiçi ortamda iki gün boyunca alanında uzman diş hekimlerinin önemli bilgiler aktardığı ve farklı konularda katılımcıların bildirilerini sunduğu kongrenin kapanışında konuşan Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, kongreyi hedeflenen biçimde bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“Kongre sonucunda üniversitemiz ve fakültemizin ismini sosyal medya aracılığıyla 30 bin kişiye duyurma fırsatı bulduk” diyen Dekan Tunçdemir, iki gün boyunca bin 500 kişinin kongreye katılım sağladığını belirtti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi’nin diş hekimliği kongreleri arasında yoğun ilgi gören ve yüksek katılımın sağlandığı kongrelerden biri olduğunu kaydeden Tunçdemir, “Fakültemiz adına düzenlenen ilk uluslararası kongre olmasına rağmen kongre sonucunda böyle bir başarı sağlamak, bizi hem çok sevindirdi hem de ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı kongreler düzenleme konusunda özgüvenimizi artırdı” diye konuştu.

Dekan Tunçdemir, kongrede emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.