Adalet Meslek Yüksekokulu
31.05.2022

Staj Duyurusu

Staj yapacak öğrencilerimiz staj yapacakları işyerlerine, okulumuz web sayfamızda bulunan elektronik imzalı staj konulu resmi yazıyı teslim edip, ekinde bulunan Ek-1 yazısını staj yapacakları işyerlerine imza ve kaşe yaptırarak,  18 Temmuz 2022 tarihine kadar [email protected]  adresine pdf formatında e-mail atacaklardır.

01 Ağustos-26 Ağustos 2022 (20 İş günü) tarihleri arasında  stajlarını yaparak, pdf formatında mail attıkları Ek -1 yazısının aslını staj bittikten sonra staj dosyasıyla birlikte 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında dersler başlayınca, Adalet Meslek Yüksekokuluna teslim edeceklerdir.

BELGELER:

1-Üst Yazı (Staj Konulu-e-imzalıdır) Staj yapılacak kuruma verilecek. Belge için Tıklayınız.

2-Ek-1 Yazısı (staj yapılacak kurumdan imza ve kaşe yaptırılarak e-mail atılacak) Belge için Tıklayınız.

3-Staj Dosyası       Dosya için Tıklayınız.
Not: (Staj Defteri 2.sayfasından 10 adet çoğaltılarak 20 iş günü olarak doldurulacaktır.)

NOT: